सहायता केन्द्रपाहुनाका लागि

फोटो अपलोड नहुँदा

HEIC फोटो, ठूला फाइल, भिडियो, कनेक्सन जाने, वा एल्बम भरिने र बन्द हुने अवस्थामा Guest Album ले देखाउने हरेक सन्देशको अर्थ र त्यसमा के गर्ने।

कुनै फाइल थपिएन भने Guest Album ले कारणसहित बताउँछ, त्यसैले केही पनि चुपचाप हराउँदैन। तल तपाईंले देख्न सक्ने सन्देशहरू र हरेकमा के गर्ने भन्ने कुरा दिइएको छ।

  • HEIC फोटो। HEIC iPhone को आफ्नै फोटो ढाँचा हो, र केही ब्राउजरले यो खोल्न सक्दैनन्, कम्प्युटरको Chrome र Firefox पनि तीमध्ये पर्छन्। त्यस्तो बेला एल्बमले फोटोलाई JPEG का रूपमा सेभ गरेर फेरि थप्न भन्छ, वा तपाईं फोटो सिधै iPhone बाट थप्न सक्नुहुन्छ।
  • अपलोड गर्न धेरै ठूलो छ। फोटो ४० MB सम्म र भिडियो ४०० MB सम्म हुन सक्छ, जसमा जुनसुकै सामान्य फोटो र फोनका धेरैजसो भिडियो सजिलै अट्छन्। त्यसैले यो सन्देश प्रायः लामो 4K क्लिप, सम्पादन गरेर निकालिएको फाइल वा स्क्रिन रेकर्डिङमा आउँछ।
  • यो एल्बममा फोटो मात्र थप्न सकिन्छ। तपाईंले छानेका भिडियो छुट्छन् र त्यसबारे एउटा छोटो सूचना देखिन्छ। सँगै छानेका फोटो भने सधैँझैँ अपलोड हुन्छन्।
  • धेरै लामो भिडियो। एल्बमले आफ्नो योजनाअनुसार १ वा ३ मिनेटसम्मका भिडियो लिन्छ। फोनमै क्लिप छोट्याएर फेरि थप्नुहोस्।
  • १०० भन्दा बढी फाइल। एक पटकमा १०० वटासम्म मात्र थप्न सकिन्छ, त्यसैले पहिले सयवटा छानेर ती अपलोड भइसकेपछि बाँकी थप्नुहोस्।
  • कनेक्सनको प्रतीक्षामा। तपाईंको फोनको नेटवर्क गएको छ। पेज खुला राख्नुहोस्, नेटवर्क फर्कनासाथ अपलोड आफैँ फेरि चल्न थाल्छ।
  • फाइल अपलोड भएनन्। बीचमा केही अवरोध आएकाले यस्तो भयो। फेरि प्रयास गर्नुहोस् थिच्नुभयो भने ती फेरि पठाइन्छन्। प्रायः फाइल अझै जाँदै गर्दा पेज छोड्नाले यस्तो हुन्छ, त्यसैले टिक चिन्ह नदेखिएसम्म पेज खुला राख्नुहोस्।
  • एल्बमले लिन नसक्ने फाइल। फोटो र भिडियो मात्र थपिन्छन्, त्यसैले PDF वा कागजात स्वीकार हुँदैन।

एल्बम भरिँदा वा बन्द हुँदा

यो एल्बम भरियो। तपाईंका फोटो सुरक्षित छन् र आयोजकले अपग्रेड गरेपछि देखिन्छन्। भन्ने सन्देश देखियो भने, एल्बममा यसको योजनाले दिने जति फोटो भरिइसकेका छन्। तपाईंले थपेको केही पनि हराउँदैन। तपाईंका फोटो सुरक्षित रहन्छन् र तपाईं ती देखिरहनुहुन्छ, अनि आयोजकले एल्बमलाई ती अट्ने योजनामा सार्नासाथ सबैलाई देखिन थाल्छन्। त्यसैले आयोजकलाई एक पटक खबर गरिदिनु राम्रो।

आयोजकले यो एल्बममा अपलोड बन्द गर्नुभएको छ भन्ने सन्देश आयो भने आयोजकले नयाँ फोटो थप्न बन्द गर्नुभएको हो, प्रायः कार्यक्रम सकिएकाले। तपाईं अझै एल्बम हेर्न र पाहुना पुस्तिकामा लेख्न सक्नुहुन्छ। एल्बमको पाहुनाका लागि खुला रहने समय नै सकिएको छ भने लिङ्कले एल्बम बन्द भएको छोटो सूचना देखाउँछ, र आयोजकले मात्र यसलाई खोल्न सक्नुहुन्छ।

आयोजकका लागि

पाहुनाले सिधै ग्यालरीबाट फोटो छान्ने भएकाले यीमध्ये धेरैजसो अवस्था कहिल्यै आउँदैनन्। धेरै पाहुनाले एल्बम भरियो भन्छन् भने, सीमामा पुग्दा के हुन्छ भन्ने के Guest Album निःशुल्क छ? मा बताइएको छ, र अपलोड खुला छ कि छैन भनेर एल्बम सेटिङमा जाँच्न सकिन्छ।