အကူအညီ စင်တာသင့်အယ်လ်ဘမ်ကို စီမံခြင်း

အယ်လ်ဘမ် ဆက်တင်များ

ဖွင့်ပိတ်ခလုတ် သုံးခုဖြင့် ဧည့်သည်များ သင့်အယ်လ်ဘမ်တွင် ဘာလုပ်နိုင်သည်ကို သတ်မှတ်နိုင်သည်။ ပွဲပြီးလျှင် တင်ခြင်းကို ပိတ်ပါ၊ ဓာတ်ပုံများကို အရင် စစ်ဆေးပါ၊ သို့မဟုတ် ဧည့်သည်တစ်ဦးစီကို မိမိဓာတ်ပုံများသာ မြင်စေပါ။ အချိန်မရွေး ပြောင်းနိုင်သည်။

သင့်အယ်လ်ဘမ်ရှိ ပြင်ဆင်ရန် ကို ဖွင့်ပြီး ဆက်တင်များ ကို ဖွင့်ပါ။ ဖွင့်ပိတ်ခလုတ် သုံးခုဖြင့် ဧည့်သည်များ ဘာလုပ်နိုင်သည်ကို သတ်မှတ်နိုင်ပြီး ပွဲမတိုင်မီ၊ ပွဲအတွင်း သို့မဟုတ် ပွဲပြီး အကြာကြီးအထိ သင်လိုသလောက် အကြိမ်ကြိမ် ပြောင်းနိုင်သည်။

  • ဧည့်သည်များ ဓာတ်ပုံ ထည့်နိုင်သည် ကို မူလအားဖြင့် ဖွင့်ထားသည်။ ပွဲပြီးသွားလျှင် ပိတ်လိုက်ပါ။ ထိုအခါ ဓာတ်ပုံ ထည့်ပါ ခလုတ်နေရာတွင် ပွဲပြီးဆုံးသွားကြောင်း စာကြောင်းတစ်ကြောင်း ပေါ်လာမည်။ အယ်လ်ဘမ်ထဲ ရှိပြီးသား ဓာတ်ပုံတိုင်း ကျန်ရှိနေပြီး နောက်ကျမှ ရေးသော စာများအတွက် ဧည့်မှတ်တမ်းကို ဖွင့်ထားဆဲ ဖြစ်သည်။
  • မပြသမီ ဓာတ်ပုံများကို စစ်ဆေးပါ ကို မူလအားဖြင့် ပိတ်ထားသည်။ ဖွင့်လိုက်လျှင် ဓာတ်ပုံအသစ်များနှင့် ဧည့်မှတ်တမ်းစာများသည် သင့်အတည်ပြုချက်ကို စောင့်မည်။ အသေးစိတ်ကို ဓာတ်ပုံများကို စစ်ဆေးခြင်း၊ ဖျောက်ခြင်းနှင့် ဖယ်ရှားခြင်း တွင် ဖတ်နိုင်သည်။
  • ဧည့်သည်များ အချင်းချင်း ဓာတ်ပုံများကို မြင်နိုင်သည် ကို မူလအားဖြင့် ဖွင့်ထားသည်။ ပိတ်လိုက်လျှင် ဧည့်သည်တိုင်း မိမိထည့်ထားသော ဓာတ်ပုံများကိုသာ မြင်ရမည်။

ခလုတ်များအောက်တွင် အယ်လ်ဘမ် မည်မျှ ပြည့်နေပြီဖြစ်ကြောင်း၊ ဥပမာ အခမဲ့ တင်မှု 100 အနက် 21 နှင့် ဧည့်သည်များအတွက် ဖွင့်ထားမည့် နောက်ဆုံးရက်ကို မြင်ရမည်။ အကန့်၏ အောက်ဆုံးတွင် အယ်လ်ဘမ်ကို ဖျက်နိုင်ပြီး အတည်ပြုပြီးမှသာ ဖျက်မည်။ ဖျက်လိုက်လျှင် ဓာတ်ပုံနှင့် ဗီဒီယိုအားလုံး ပျက်သွားပြီး လင့်ခ်နှင့် ပုံနှိပ်ထားသော ကုဒ်များကို ဖွင့်လျှင် ဘာမှ ပေါ်တော့မည် မဟုတ်ပါ။

အယ်လ်ဘမ်ကို အချိန်မရွေး ပြောင်းပါ

ပြင်ဆင်ရန် တွင် အယ်လ်ဘမ်ကို အမည်ပြောင်းခြင်း၊ ရက်စွဲကို ပြောင်းခြင်း သို့မဟုတ် ဖယ်ခြင်း၊ ကြိုဆိုစာကို ပြန်ရေးခြင်း၊ သို့မဟုတ် အခြား ခေါင်းစဉ်ဖောင့်နှင့် အပြင်အဆင်ကို စမ်းကြည့်ခြင်း ပြုလုပ်နိုင်သည်။ ပြီးပါပြီ ကို နှိပ်လိုက်လျှင် ဧည့်သည်များ ဗားရှင်းအသစ်ကို မြင်ရမည်။ လင့်ခ် လုံးဝ မပြောင်းသဖြင့် ပုံနှိပ်ထားသော ဆိုင်းဘုတ်များနှင့် ပို့ထားသော မက်ဆေ့ချ်များ အမြဲ အသုံးဝင်နေမည်။

သင့်အယ်လ်ဘမ်ဆိုင်ရာ အီးမေးလ်များ

Guest Album က သင့်ထံ အီးမေးလ် ပို့ပေးသဖြင့် ခဏခဏ ဝင်စစ်စရာ မလိုပါ။ အယ်လ်ဘမ် မျှဝေရန် အသင့်ဖြစ်သည့်အခါ၊ ဧည့်သည်များ ဓာတ်ပုံ၊ ဗီဒီယို သို့မဟုတ် ဧည့်မှတ်တမ်းစာ ထည့်သည့်အခါ အနှစ်ချုပ်အဖြစ် (နာရီအနည်းငယ်လျှင် အများဆုံး တစ်စောင်) နှင့် ပွဲပြီး၍ ဓာတ်ပုံများ ရောက်ပြီးသည့်အခါ ကျွန်ုပ်တို့ထံမှ အီးမေးလ် ရပါမည်။ ဤအီးမေးလ်တိုင်းတွင် ရပ်ရန် လင့်ခ် ပါပြီး သင့်အကောင့် ဆက်တင်များတွင်လည်း ပိတ်နိုင်သည်။

ဧည့်သည်များ လုပ်နိုင်သည်ကို ပြောင်းလဲစေသောကြောင့် အီးမေးလ်အချို့ကမူ အမြဲ ရောက်လာမည်။ အယ်လ်ဘမ် တစ်ဝက်ပြည့်သည့်အခါ၊ ပြည့်ခါနီးသည့်အခါနှင့် ပြည့်သွားသည့်အခါ တစ်စောင်စီ၊ ဧည့်သည်များအတွက် မပိတ်မီ တစ်ပတ်အလိုတွင် တစ်စောင်နှင့် ပိတ်သည့်နေ့တွင် နောက်ဆုံးတစ်စောင် ရောက်လာမည်။ ဧည့်သည်များကမူ Guest Album ထံမှ အီးမေးလ် ဘယ်တော့မှ မရပါ။